Kohteet

1. Anne Pehkosen ympäristötaidetta ja performanssia, Kulttuuriravintola Sointula


Anne Pehkonen

Olen vuonna 1954 syntynyt kuvataiteilija. Työskentelen ja asun Nivan kylässä Hammaslahdessa. Vuodesta 2005 olen työskennellyt vapaana taiteilijana, viimeisimmät vuodet ympäristötaiteilijana. Teen myös performanssia, installaatioita sekä kokeellisia lyhytfilmejä. Yhteisöllisyys on tavalla tai toisella mukana projekteissani. Usein töissäni tulevat esille identiteettiimme, suhteisiin toistemme kanssa sekä ympäristöön liittyvät kysymykset.

Taidepyöräilyn aikana tapahtuu

Taidepyöräilyn aikana Sointulassa sinulla on mahdollisuus tutustua avoimeen ympäristötaidealueeseen Kukkivaan Kivipeltoon, joka on vuodesta 2015 noussut Nivan kylään. Voit myös halutessasi osallistua Japanissa alkaneeseen, jo kymmenen vuotta jatkuneeseen Snowball-performanssiin.

Ravintola Sointula

Ravintola Sointulassa on tilaa kulttuurille, taiteelle, musiikille ja sopuisalle yhdessäololle. Sointulassa järjestetään muun muassa keikkoja, näyttelyitä ja erilaisia klubeja. Ravintola palvelee Taidepyöräilyn kävijöitä ja alakerran kokous- ja näyttelykäyttöön varattavissa oleva kabinetti tarjoaa taide-elämyksiä.

Yhteystiedot

Osoite Ravintola Sointula, Kirkkokatu 22
Puhelin +358500629751
Sähköposti annemarjut.pehkonen@gmail.com
Verkkosivut

Kuvataiteilijamatrikkeli

Blooming Stone Field 2015 – 2017

Koli environmental art festival 2013

Facebook.com/ravintolasointula


Sointula