Kohteet

10. Kai minä -taidenäyttely, Kulttuurikahvila Laituri


Taidepyöräilyn aikana Laiturilla on esillä kuvataiteilija Reima Hirvosen kokoama kolmen taiteilijan yhteisnäyttely Kai minä, jossa on mukana töitä Kailta, Aulis Harmaalalta ja Reima Hirvoselta. Näyttely on osa toukokuussa järjestettävää Pohjois-Karjala Pride -viikkoa. Näyttelyn teokset pohtivat kehoa: väärään kehoon syntymistä ja syöpäruumista eli sitä, kun sairaus ottaa vallan ruumiista.

Taidepyöräilyn aikana tapahtuu

Lauantaina kävijöitä palvelee kello 11 alkaen ravintola Shaku Maku, joka tarjoilee perinteisiä irakilaisia ruokalajeja vegaanisin reseptein. Pieniä suolaisia ja makeita herkkuja pikkurahalla, annokset 6,40 - 10,20 euroa. Maksu onnistuu kortilla ja käteisellä. Opiskelija-alennus -10% voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Shaku Maku on Flipped Integration Osuuskunnan toteuttama ravintolaprojekti, jonka kokkeina toimii irakilaisia turvapaikanhakijoita. Ravintola on avoinna Kulttuurikahvila Laiturin tiloissa lauantaisin, Laiturin muiden aikataulujen ehdoilla. Ruokaa tehdään tilauksesta myös muina aikoina, ja vaihtoehtoja löytyy ravintolan menun ulkopuoleltakin. Puh.: 046 958 6500 / E-mail: flippedintegration@gmail.com / Facebook & Instagram: @shakumakujoensuu

Sunnuntaina klo 13.5. klo 13 alkaen musiikkia, laulua, runoa, musiikkikollaaseja, tanssia. Esiintymässä mm. Pia Lindy. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Kulttuurikahvila Laituri

Kulttuurikahvila Laituri on vapaaehtoisvoimin toimiva vegaaninen kahvila ja matalan kynnyksen kulttuuritila Joensuun rautatieasemalla. Laiturilla järjestetään muun muassa taidenäyttelyitä, keikkoja ja keskustelutilaisuuksia. Tilaa voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. Paitsi herkullisia leivonnaisia ja virvokkeita, Laiturilla myydään paikallisten taiteilijoiden tuotteita, kuten sarjakuvakirjoja, kortteja, julisteita ja äänitteitä.

Kahvilaa ylläpitää Kulttuuriosuuskunta Laituri, jonka jäseneksi saa liittyä kuka tahansa, joka haluaa kannattaa osuuskunnan toimintaa. Vapaaehtoistyö on toiminnan kulmakivi ja uudet vapaaehtoiset ovatkin aina tervetulleita mukaan!

Yhteystiedot

Osoite Itäranta 10
Puhelin
Sähköposti laiturijoensuu@gmail.com
Verkkosivut

Facebook-sivut


Laituri