Kohteet

17. Woutila


Joensuusta lähtöisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt kuvataiteilija Heli Kemiläinen (s.1985) tuo näytille lyijykynätöitä, joiden aiheet kietoutuvat toinen toisiinsa pohtien elämän eri sävyjä. Kuusi suurta ja muutama pienempi teos pursuavat yksityiskohtia ja ovat narratiivisia sekä katseen vangitsevia.

Woutila on työskentelytila taiteen, viihteen ja tieteen tekijöille. Se on samalla myös näyttelytila ja galleria paikalliselle taiteelle. Woutila on myös mielentila, jolloin syntyy jotakin hienoa, ennennäkemätöntä ja elähdyttävää.

Taidepyöräilyn aikana tapahtuu

Not So Black And White -näyttely
Taiteilijan sanoin: “Teokset ovat moniulotteisia ja katsojan subjektiiviset kokemukset määrittelevät kuvien tulkintaa. Keskeisiä teemoja on ihmisen ja luonnon suhde, ulkopuolisuuden kokeminen, rajoja ylittävä kommunikointi ja sattumanvaraiset ja jopa oudot kohtaamiset. Elämän kaikki kokemukset ja sen jättämät muistijäljet linkittyvät toinen toisiinsa ja mielikuvitus värittää kohtaamisia ja tapahtumia. Elämä ei ole niin mustavalkoista kuin aluksi näyttää.”

Susu's Une Petite Révolution
Pikamuotokuvia tietokoneella, lauantaina ja sunnuntaina klo 11–14.

Hetken teltta
Hetken teltta tarjoaa luovan hengähdyksen hetken pyöräilijän päivään. Voit valita teltan menusta sinulle sopivan henkeä ruokkivan välipalan tai yhdistellä useasta palasta taidetta! Yhdessä voimme kirjoittaa runon, improta tarinan, laulaa, olla hiljaa, halata tai tehdä performanssin! Mitä vain! Mielikuvitus on rajaton ja teltan pehmeä katto joustaa kyllä. Hetkessä tukenasi toimiii teatteri-ilmaisun ohjaaja Ninnu Karttunen.
Ohjaaja paikalla lauantaina.

Hañhen hieronta
Hanhen höyhennys -hierontaa lauantaina klo 11–16 / 15min = 5€

Mukavaa puuhaa kaikenikäisille
  • Pyöräilyaiheisia värityskuvia ja piirustustehtäviä
  • Jaa pyöräilymuistosi vanhanajan kirjoituskoneella


Yhteystiedot

Osoite Tulliportinkatu 14
Puhelin 0500 582 028
Sähköposti info (ät) woutila.fi
Verkkosivut www.woutila.fi

Facebook
Instagram


Woutila